Uutiset

Ajankohtaista

Pieni suuri raumalaisfestivaali juhlitaan jo 35. kerran 14.-15.8.2020

Elokuun toisena viikonloppuna järjestetty hyvän fiiliksen festari Rauma Blues onnistui yli odotusten. Tapahtuma kokosi paikalle ennätysyleisön, joka koostui niin Rauman ja lähialueiden asukkaista kuin laajalti myös ulkopaikkakuntalaisista ympäri maan. Asiakaskyselyn pohjalta saatu palaute festivaalista on erinomaista. Tapahtuman tämänvuotisiin tunnelmiin voi tutustua valokuvissa, joita on nyt julkaistu Rauma Bluesin kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla. Ensi vuonna festivaali järjestetään juhlavuoden merkeissä jo 35. kerran perjantaina ja lauantaina 14.—15.8.2020. 

Lue lisää

Rauma Bluesin pääkonserttiin ainutlaatuista naisenergiaa – amerikkalainen voimanpesä ja supertähti SHEMEKIA COPELAND: ”Luvassa on upea ilta!”

Rauma Blues -festivaali täydentyy amerikkalaisen bluesin kuningattaren tulivoimalla: viidentenä esiintyjänä lauantain 10.8. pääkonsertissa koetaan uraauurtavan, Blues Music Awards- ja Grammy-ehdokkuuksia keränneen Shemekia Copelandin päätähuimaava show. Voimanpesäksi ja supertähdeksi legendaarisen Rolling Stone -lehden nimittämän Copelandin upea blues-ääni on aateloitu jo ”aikamme upeimmaksi”, ”taianomaiseksi” ja Amerikan ”kansallisaarteeksi”. Copelandin jokainen tulkinta on täynnä rehellistä tunnetta. Kappaleet paitsi kuvastavat

Lue lisää

Legendaarisen Rauma Bluesin lavalle nousevat JOHN PRIMER, JOHN NÉMETH, TRICKBAG ja WENTUS BLUES BAND

Jälleen upea artistikattaus bluesteltassa elokuussa – ”It’s going to be helvetin hyvää!”Vuodesta toiseen kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltä saanut Rauma Blues -festivaali lukeutuu maailmanlaajuisesti kansainvälisen blueskentän ykkösfestivaaleihin. Ainutlaatuisten illanviettojen ystävien rakastama tapahtuma, bluesdiggareiden vuoden kohokohta Rauma Blues järjestetään elokuun toisena viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 9. – 10. elokuuta 2019 jo 34. kerran.

Lue lisää