Info

Rauma Blues social

Facebook

facebook.com/raumablues

Twitter

twitter.com/raumablues

Instagram

instagram.com/raumablues

Rauma blues 2019

Vuodesta toiseen kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltä saanut Rauma Blues -festivaali lukeutuu maailmanlaajuisesti kansainvälisen blueskentän ykkösfestivaaleihin.

Ainutlaatuisten illanviettojen ystävien rakastama tapahtuma, bluesdiggareiden vuoden kohokohta Rauma Blues järjestetään elokuun toisena viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 9. – 10. elokuuta 2019 jo 34. kerran. Lauantaisen pääkonsertin ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa Lippu.fi.

Lauantain 10.8. päätapahtumaa juhlitaan jälleen teltta-areenalla Rauman ydinkeskustassa tutun tunnelmallisissa merkeissä. Luvassa on totuttuun tapaan sekä kansainvälisiä että kotimaisia juurimusiikin huippuartisteja ja -kokoonpanoja.

Lavalla tulevat irrottelemaan Chicago bluesin legendojen kastiin lukeutuva John Primer & The Real Deal Blues Band (USA), melodisen bluesin ainutlaatuinen mestari John Németh (USA), sekä jo vuosikymmenten ajan maailmaa valloittaneet pohjoismaiset blueskokoonpanot Trickbag (SWE/FIN) ja Wentus Blues Band (FIN).

Pääkonsertissa esiintyy myös viides artisti, joka julkaistaan myöhemmin, samoin kuin perjantain blues-klubien esiintyjät. Luvassa on myös lisätietoja muun muassa tapahtuman ruokatarjonnasta niin festivaalien street food -myynnissä kuin VIP-puolellakin. Uudet infot festivaalista julkaistaan aina myös festivaalin kotisivun uutisissa ja sosiaalisen median sivuilla. Sosiaalisessa mediassa voi myös esimerkiksi osallistua kilpailuihin, joissa on mahdollista voittaa vapaalippuja festivaaleille.